Laatste dag Beijing
Door: xemvanbaaren
Blijf op de hoogte en volg Peter en Marjet
18 Januari 2012 | China, Peking
Vandaag de laatste dag in Beijing.
We wilden dit keer met de taxi op pad.
Het duurde een tijdje voordat we een taxi hadden, en stonden op het punt om naar de metro te lopen, maar we hadden uiteindelijk toch een taxi. Hartstikke druk onderweg en Xem die meer voorin dan achterin de auto zat. Terug toch maar weer met de metro. We hadden de taxi genomen om nog wat van de stad te zien. Het enige wat we gezien hebben zijn flats, grote hotels en nog hogere kantoorgebouwen. We zijn naar de Silk Market geweest nog wat souveniertjes gekocht. En op tijd weer terug, want onze gids kwam om drie uur met het paspoort met visum van Xem. We kunnen naar huis. Vanavond hebben we met de hele groep gegeten aan de overkant bij de chinees. Straks gaan we onze spullen pakken, en morgen gaan we om half elf richting vliegveld.
We willen jullie bedanken voor alle leuke en lieve berichtjes. We hebben ze soms midden in de nacht bekeken omdat we klaarwakker en erg nieuwsgierig waren. Morgen lekker naar huis. We hopen dat jullie begrijpen dat wij de eerste tijd aan elkaar moeten wennen. Dit ook in het belang van Xem, want als hij niet genoeg hecht aan ons, dit later problemen voor hem kan opleveren. We geven binnenkort een aankomstfeestje, maar hebben deze nog niet gepland, omdat we eerst willen kijken hoe het gaat. Mochten jullie voor die tijd langs willen komen, zouden we graag willen dat jullie van te voren even bellen. Ik zal proberen de weblog nog een tijdje bij te houden, zodat jullie zo op de hoogte van ons kunnen blijven.
Groeten Peter, Marjet en Xem
18 Januari 2012 - 11:52
Cees En Marion:
Hoi Peter, Marjet en Xem,
Geweldig Xem zijn paspoort en visum in handen!! Nu heerlijk met zoontje Xem naar HUIS!!!
Hele goede reis toegewenst en geniet in alle rust van elkaar. Wij hopen dat Xem snel zijn draai zal vinden, samen met zijn papa en mama, in zijn nieuwe vaderland!!
Bij deze ook de opa's en oma's en gehele familie gefeliciteerd met zo'n mooie kleinzoon en neefje!!
Groetjes Cees en Marion Dekker.
18 Januari 2012 - 11:56
Piet En Giny:
Marjet, Peter en Xem,
Het was heerlijk om alles zo mee te maken en voor ons veel bekende gevoelens te hebben!
De belangrijkste documenten zijn binnen dus nu.....op naar het vliegtuig.
Een heel voorspoedige ontspannen reis en een warm welkom van ons.
Op naar de stamppotten, snert en andere Hollandse kost kan Xem snel wennen.
En heeeel belangrijk geniet eerst van elkaar ook met jullie familie.
Wij horen verder wel hoe alles gaat en wachten verder jullie af.
Lieve groet van ons Piet en Giny.
18 Januari 2012 - 12:06
Meindert En Sonja:
Lieve Peter, Marjet en Xem,
Wat e125
en mooi papiertje. Lekker dat alles in handen is.
Iedere dag heb ik jullie gevolgd. Heel mooi om jullie zo te volgen.
Heel veel geluk met zijn 3-tjes.
groetjes Meindert, Sonja, Huub en Fien. -
18 Januari 2012 - 12:06
Meindert En Sonja:
Lieve Peter, Marjet en Xem,
Wat e125
en mooi papiertje. Lekker dat alles in handen is.
Iedere dag heb ik jullie gevolgd. Heel mooi om jullie zo te volgen.
Heel veel geluk met zijn 3-tjes.
groetjes Meindert, Sonja, Huub en Fien. -
18 Januari 2012 - 12:12
Trijnie En Arend:
Lieve Xem, Marjet en Peter,
Achteraf, mede dankzij jullie berichten en het skypen, hebben de 19 dagen niet zo heel lang geduurd. We hebben redelijk veel voor ons "noodboekje" gezeten om de 30.000 peedsvjuws te halen, maar het is gelukt! Dat is gemiddeld 1600 per dag en daar dromen BN-ers nog wel eens van.
Een hele goede vlucht gewenst en doe ze daal de gloeten van ons. Tot morgen op Schiphol.
Groetjes opa A en oma T. -
18 Januari 2012 - 12:16
Ellen En Karlijn:
We wensen jullie een hele voorspoedige reis en een rustige thuiskomst. Wat heerlijk dat het nu allemaal voor elkaar is en jullie echt naar huis kunnen. Geniet lekker van elkaar de komende tijd, we zullen regelmatig het blog bekijken om te zien hoe het jullie vergaat.
We vonden het heel speciaal om jullie via dit blog te volgen bij dit belangrijke en mooie moment in jullie leven. Bedankt daarvoor.
Tot snel
Groeten van Ellen Ronald Karlijn en Lonneke -
18 Januari 2012 - 12:22
Morris De Moel:
Berichtje van Morris.
Hoi Xem,
Vind je het gezellig met je vader en moeder?. En zijn jullie naar de dierentuin geweest?
Veel plezier in het vliegtuig. Ben je mijn vriend?
Groetjes Morris.
Hoi Marjet en Peter,
Goed dat jullie alle papieren in huis hebben. Ik wil jullie een hele fijne terugreis wensen. En ik zal de weblog ook wel een beetje missen. Iedere dag kijk ik erop. Leuk om jullie te volgen, dat vindt Morris ook:). Morris wil aldoor verhaaltjes vertellen aan Xem. Dus vandaar ook Morris zijn deel op de weblog. Hopelijk hebben jullie een voorspoedige terugreis.
Groetjes, Esther en Morris
18 Januari 2012 - 12:43
Tinja Brugman:
Gefeliciteerd met het visum van Xem. Snel die koffers inpakken en hup naar huis. Peter zet je bontmuts maar op want het in hier nu 'bere'koud. Gister even met vader Jan achter het beeldscherm gezeten en die werd direct wild enthousiast bij het zien van de prikslee.
Dat belooft nog wat voor de Winkeler IJsclub!!
Groeten van mijn ouders ook natuurlijk en vooral gefeliciteerd. Natuurlijk een hele goede terugvlucht toegewenst en tot ziens in Winkel. xxx -
18 Januari 2012 - 13:04
Regina &ZOo:
Wat heerlijk om compleet naar huis te gaan!!
ik wens jullie een hele goeie reis en een mooie toekomst samen, en leuk dat we jullie zo mochten (en mogen) volgen!
18 Januari 2012 - 13:29
Welmoed En Arno:
Gelukkig zijn jullie van plan om de weblog nog een tijdje in de lucht te houden. We waren al bang dat we cold turkey moesten afkicken. Heel begrijpelijk dat jullie het rustig aan doen. Neem de tijd. Xem komt in een totaal andere wereld. We wachten de kennismakingsparty gewoon af. groeten de van Berkeltjes. -
18 Januari 2012 - 13:45
Johan En Chantal:
Hoi Peter, Marjet en Xem.
Heel mooi dat we jullie zo konden / kunnen volgen.
Ontzettend veel geluk toegewenst met z'n drieen en de
rest van jullie familie.
We wensen jullie alle goeds en een goede terugvlucht.
Tot ziens Fam Q
18 Januari 2012 - 14:03
Ytsje Keekstra:
Gelukkig, alles geregeld en de papieren in de hand... Een veilige reis naar huis gewenst en een prachtige aankomst!! Het genieten en ontdekken van jullie prachtige zoon kan nu beginnen! Dank voor het meelezen van jullie blog en leuk om nog eens te mogen meegenieten van de eerste periode thuis. -
18 Januari 2012 - 14:19
Ab En Mariska:
Hoi Marjet, Peter en Xem,
Gefeliciteerd met alle officiele documenten om met z'n drietjes terug naar Winkel te kunnen komen.
Succes met het inpakken van alle souvenirs, kleding e.d. die jullie in China hebben gescoord.
(Die Airbussen van China Southern Airlines hebben genoeg ruimte hoor!)
Wij wensen jullie een goede terugreis en blijven de weblog volgen. -
18 Januari 2012 - 14:32
Robert En Sas:
Geweldig om te lezen dat het allemaal zo goed gaat. We zijn echt heel blij na al die spannende jaren. Succes op de terugreis en tot gauw in Nederland.
Groetjes van Robert en Sas. -
18 Januari 2012 - 14:38
Peter En Angeniet:
Nu komt het grote avontuur voor Xem, en voor jullie natuurlijk ook. Hoe gaat hij het doen in Holland, heel verstandig dat jullie dat eerst zelf gaan ontdekken, met opa's en oma's en andere familie. De rest moet maar even wachten, wel leuk dat de weblog nog even blijft, dan kunnen we jullie iets beter met rust laten, want nieuwsgierig zijn we natuurlijk allemaal. We wensen jullie heel veel succes en nog veel meer geluk. Groetjes uit Twente en Winkel. -
18 Januari 2012 - 14:41
Pim En Rinie:
Hallo Peter,Marjet en Xem.
We hebben genoten van jullie verhaaltjes,filmpjes en foto`s.Maar vooral van Xem.We wensen jullie een goede thuisreis en geniet van en met elkaar.Ook de opa`s en oma`s wensen we een geweldige tijd met Xem,die ze morgen eindelijk kunnen knuffelen. -
18 Januari 2012 - 15:07
Corry:
Goede reis!!! -
18 Januari 2012 - 15:17
Jolanda:
Hoi,
Wat heerlijk dat het nu eindelijk zover is: met zijn 3-en naar huis! We hebben jullie steeds gevolgd en genoten voor en door jullie: heel leuk om het zo mee te (mogen) beleven. Een hele goede reis en tot 'in de straat'....... Geniet allemaal (ook de opa's en oma's en verdere familie natuurlijk) van elkaar hier in alle rust.
Leuk dat jullie de blog bij blijven houden, want het is inderdaad anders wel extreem snel afkicken :).
Groetjes de buurtjes -
18 Januari 2012 - 15:31
Fam Bakker :
Een goede terugreis en neem lekker de tijd om Xem goed te laten wennen.
Udo Mira Sam Sofie en Daan
18 Januari 2012 - 16:01
Juri & Monique:
Wij zeggen koffers inpakken en vliegen maar!!!
Heel veel plezier met z'n drietjes in de Unimog!
Xem mag eerst nog even oefenen met zijn mini Unimog!!
Goede vlucht
en geniet weer van het Hollandse eten!
Groetjes Juri & Monique -
18 Januari 2012 - 16:31
Theo En Gerda.:
Wat kijken wij uit naar ons buurjongetje!
Van harte gefeliciteerd, we zijn erg blij dat het allemaal goed is gegaan en dat alle papieren binnen zijn.
We wensen jullie drietjes een hele goede reis en een warme thuiskomst.
En natuurlijk hebben ook wij, alle begrip dat de kleine Xem, met z`n papa en mama alle rust en tijd nodig hebben.
We wachten het rustig af en houden jullie weblog bij.
Liefs Theo en Gerda Castricum. -
18 Januari 2012 - 18:27
Peet En Jopie Van Da:
Hoi Peter Marjet en Xem,geweldig dat alles gelukt is,wij wensen jullie een goede terug vlucht.
Groeten Peet en Jopie van Damme. -
18 Januari 2012 - 21:30
Jack En Linda:
En dan is het toch echt zover... Morgen zijn jullie gewoon al weer terug. Lieve kleine Xem, welkom thuis in Nederland! En natuurlijk ook voor je papa en mama. -
19 Januari 2012 - 07:20
Riet Michiels:
Peter en Marjet Xem
Veel geluk in winkel
19 Januari 2012 - 08:35
Ard En Colinda:
Hai Marjet, Peter en Xem,
De tijd vliegt en nu wordt het dan toch echt. Super hoor en schitterend dat we alles mochten volgen. We wensen jullie een goede reis terug en rustig aan hoor in Nederland.
En Xem.....of
Groetjes de Ruitertjes -
19 Januari 2012 - 08:37
Ard En Colinda:
Ik zag dat de Chinese woorden ontbraken.
Komt nog wel -
19 Januari 2012 - 11:07
Herman,Dieuwke Wijn:
Lieve Marjet, Peter en Xem,
Van harte gefeliciteerd met elkaar!
Wij zijn zo blij voor jullie.
Welkom thuis en wij wensen jullie veel liefde en geluk voor de toekomst.
Herman en Dieuwke Wijn -
19 Januari 2012 - 12:11
Miranda:
Ooohhhhh wat is iedereen hier zenuwachtig!!
Nog een paar uur en dan zien we je eindelijk in levende lijve.
Erg benieuwd hoe het jullie tijdens de vlucht vergaat.
Veel liefs en tot straks,
Dirk en Miranda
Youri, Lotte en Boyd -
19 Januari 2012 - 18:43
Kim Otjes:
Wat lekker dat jullie naar huis gaan! Heel veel geluk met elkaar en we komen elkaar vast snel tegen!
20 Januari 2012 - 20:05
Paul En Linda:
Wat lekker dat jullie weer in Nederland zijn en wat een ontvangst voor jullie, zowel op Schiphol als thuis. Allemaal balonnen en grote spandoeken. Geweldig zeg en wat zit je gezellig samen met Xem aan tafel. Prachtig gezicht. Heel veel geluk hoor!