Jitte Xin
Blijf op de hoogte en volg Peter en Marjet
27 Oktober 2014 | China, Taiyuan
Vandaag was de grote dag.
Om 9.30 uur werden wij door gids Maggie opgehaald.
In het kantoor van de CCCWA stond Jitte Xin samen met haar pleegmoeder ons op te wachten.
Daar hebben wij papieren moeten ondertekenen, en konden wij wat vragen beantwoord krijgen. Het ging gelijk goed tussen Xem en Jitte Xin. En Xem was een echte grote broer.
Hij heeft het vandaag super gedaan. Overal waar Xem ging, volgde Jitte Xin.
Terug in het hotel hebben ze samen gespeeld, en samen geravot.
Daarna zijn wij een rondje gaan lopen Jitte Xin in de buggy of hand in hand met broerlief.
Het is een pittige tante, en laat zeker van zich horen als zij het niet eens is.
's Avonds gegeten in het restaurant, en ook eten kan zij. Rijst, patatjes en ham alles gaat er in.
Na het eten nog even geskyped met opa, oma, Lotte en Boyd en met Elly, Sarah en Annabel.
Daarna naar bed, en Xem ging mee om haar te laten slapen, en zou daarna mogen opblijven.
Maar ook hij is na deze drukke dag zo in slaap gevallen.
Daar zal hij morgen niet blij mee zijn.
Groeten Peter, Marjet, Xem en Jitte Xin
27 Oktober 2014 - 16:31
John, Annemarie, Long En Zhi:
SUPER!!!!
Van harte gefeliciteerd met jullie mooie meid....
Zal een mooie, spannende en vermoeiende dag geweest zijn.
Heel veel geluk samen en nog een mooie reis in China. -
27 Oktober 2014 - 17:54
Corry:
Hallo Peter, Marjet en Xem
Van Harte Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje.
Wat een prachtige meid !
Heel veel geluk met haar en nog een fijne tijd in China
Een leuk koppel!
Groeten Corry
27 Oktober 2014 - 18:01
Dirk:
Net thuis gekomen en op de site gekeken, wat een leuke meid, ik ben blij dat ze de eerste dag met jullie zo goed reageert .
Wij houden contact, en geniet ervan!!!!!!!!!! -
27 Oktober 2014 - 18:31
Janet En Rober:
Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en zusje!
Wat een mooi stelletje zo samen!
Groetjes!
27 Oktober 2014 - 19:07
Cees En Marion Dekker:
Hoi Peter , Marjet en Xem ,
Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! En wat zorgt Xem als "grote broer" goed voor zijn zusje! Weer prachtig om via deze manier met jullie mee te kunnen leven! Nog een fijne tijd in China en veel geluk met jullie mooie/prachtige gezin! Groetjes ons.... -
27 Oktober 2014 - 19:46
Marco, Myra, Lin Mei, Yao En Yuan:
Hallo Peter, Marjet, Xem en Jitte Xin,
Met veel plezier hebben we zojuist jullie verslag gelezen en uiteraard de foto's bekeken. Gefeliciteerd met jullie prachtige meid, wat een schatje! Xem, hoe voelt het om grote broer te zijn? Het staat je in ieder geval goed, je straalt van oor tot oor. Maar o, wat waren we er weer graag live bij geweest...
Geniet van elkaar en van het mooie China,
Groetjes van ons 5-jes -
27 Oktober 2014 - 19:48
Piet En Giny:
Hi Marjet en Peter,
Hartelijk Gefeliciteerd met jullie dochter.
Het klinkt allemaal goed en wat een schatje.
Geniet van deze rijkdom en maak er een mooie tijd van in China.
Lieve groet van ons. -
27 Oktober 2014 - 19:53
Richard, Josan, Naomi En Dax :
Wat super allemaal! Wat zullen jullie een kriebels in de buik hebben!
Zo spannend en speciaal! Heel veel goeds van alles wensen we jullie toe! -
27 Oktober 2014 - 20:02
Raymond En Renate:
Wat een mooi stel om trots op te zijn, van harte gefeliciteerd!
Xem de groetjes van Tim en suus -
27 Oktober 2014 - 20:31
Lisette, Klaas, Noa En Hugo Bart:
Wat ontzettend spannend zo samen! Leuk om de foto's zo te zien en de verhalen te lezen. Heel veel geluk en liefde met elkaar. -
27 Oktober 2014 - 21:27
Udo Mira Sam Sofie Daan:
Van harte gefeliciteerd met jullie mooie dochter zusje en kleindochter! En wat fijn dat de eerste dag zo goed is verlopen! Veel geluk met elkaar! -
27 Oktober 2014 - 23:12
Boy En Annet:
Broer en zus, wat klinkt dat geweldig. Komt er nog iets van het chinees boven bij Xem ?
Geniet met en van elkaar . -
28 Oktober 2014 - 09:09
Jos En Paula:
Wat een prachtige meid en wat leuk dat Xem meteen zo goed zorgt voor zijn zusje. We wensen jullie heel veel geluk! Groeten van Jos en Paula. -
28 Oktober 2014 - 10:40
Linda En Jack:
Pe en Jet,
Wat is het weer speciaal om dit te volgen en wat moet het gisteren een mooie dag zijn geweest voor jullie.
Lekker genieten van jullie kleine meisje en grote broer!
Kus uit Valkkoog -
28 Oktober 2014 - 11:09
Piet En Marjan Beets:
Gefeliciteerd lieve familie van Baaren. Heel veel geluk met jullie meissie. -
28 Oktober 2014 - 15:59
Arend En Trijnie:
Wij kunnen alleen maar beamen dat we er een heel bijzondere kleindochter erbij hebben gekregen. Zij zal zeker nog van zich laten horen in Winkel en wijde omgeving. China bevalt ons overigens erg goed, maar we komen toch asap terug. -
28 Oktober 2014 - 15:59
Arend En Trijnie:
28 Oktober 2014 - 18:10
Henk En Petra Van Den Boorn:
Hoi Marjet, Peter en Xem,
Wauw, wat een een rijkdom. Zo'n prachtig mooie dochter (en zusje) bij al een geweldige zoon. En ook Jitte Xin is bij jullie weer meer dan welkom. Deze kinderen boffen met zo'n ouders als jullie. Jullie vormen een prachtig gezin. Van harte proficiat en een heel mooie toekomst samen. Bijzonder mooi dat Xem en Jitte Xin nu al zo gesteld zijn op elkaar. Nog een mooie reis en veel geluk van Henk en Petra. -
28 Oktober 2014 - 19:22
Opa Bram En Oma Mie:
Wij zijn bijzonder trots op ons nieuwe kleinkinderen, Jitte Xin en onze Xem'. Opa en Oma van Baaren -
28 Oktober 2014 - 20:44
Paul En Linda:
Eindelijk vandaag officieel ouders van Jitte Xin, gefeliciteerd. En wat een leuke foto's ook, vooral die van Xem met z'n nieuwe zusje. Geniet lekker en maak er een mooie tijd van met elkaar.