Operatie achter de rug
Door: xemvanbaaren
Blijf op de hoogte en volg Peter en Marjet
05 April 2012 | Nederland, Amsterdam
Vanmorgen om 12.00 uur is Xem naar de operatiekamer gegaan. Peter is mee de operatiekamer in geweest, en Xem heeft daar de boel op stelten gezet, als ik de verhalen moet geloven. Peter en ik zijn daarna eerst gaan eten en we hebben een rondje richting amsterdamse bos gelopen. Lekker er even uit. Toen kwam het lange wachten tot het telefoontje van de chirurg om 15.15 uur dat de operatie geslaagd is. Hij zal een paar dagen moeten blijven liggen, wat niet eenvoudig voor hem zal zijn.
Even een tussenstop, want Xem is net terug. Hij was wat sloom, maar na een broodje pindakaas gaat het al een stuk beter. De chirurg is ook al geweest, en heeft het laten zien.
Later meer..
Groeten
Peter, Marjet en Xem
05 April 2012 - 16:09
Jaap En Sylvia :
Spannend zeg en wat fijn dat de operatie achter de rug. Nu het opknappen , heel veel sterkte van ons en voor Xem een dikke knuffel.
05 April 2012 - 18:21
Jan Kees:
Fijn tot de operatie geslaagd is. Hopelijk doet een broodje pindakaas wonderen. Kan hij snel weer fietsen. Veel sterkte Jan Kees -
05 April 2012 - 18:37
Regina &ZOo:
Gelukkig is het spannende deel achter de rug, hopelijk gaat het verder allemaal goed
veel beterschap voor Xem! en jullie veel succes hem liggend te vermaken -
06 April 2012 - 11:38
UdoMiraSamSofieDaan:
Gelukkig dat is achter de rug...sterkte! hopelijk gaat het vandaag wat met Xem na de operatie.
06 April 2012 - 13:55
Sas:
Hoi daar!
Ik hoorde dat Xem het vannacht zo benauwd had!
Zielig voor hem!
Sterkte ermee, we denken aan jullie!
Liefs van Sas